مهدی علی نژاد

در این بخش از سایت مطالبی که در خبرگزاری ها پیرامون مهدی علی نزاد ریاست فدراسیون ووشو درج شده قرار داده میشود .

رادیو ورزش- گفتگو با رئیس فدراسیون ووشو 1396/01/26

به گزارش رادیو ورزش؛
دکتر مهدی علی نژاد، رئیس فدراسیون ووشو کشورمان در گفتگو با رادیو ورزش گفت:
۴۰ سال سن دارم و دارای مدرک دکترای پزشکی هستم. رتبه ۲۱ کنکور سراسری بودم و در دانشگاه شهید بهشتی مشغول به تحصیل شدم. پس از فارغ التحصیلی مدتی مشاور پزشکی سازمان تبلیغات اسلامی بودم و بعد وارد عرصه مدیریت ورزشی شدم. تقریبا از ۹ سالگی در رشته های رزمی فعالیت می کردم ولی با ورود به دانشگاه و سنگین شدن درس ها کارهای ورزشی کمتر شد. از سال ۷۵ به مدت ۱۰ سال سردبیری مجله رزم آور را بر عهده گرفتم که اولین نشریه تخصصی رزمی ایران بود و در واقع ورود من به ورزش از حوزه رسانه را شکل داد. در سال ۸۶ نیز مسئولیت فدراسیون ووشو را پذیرفتم و در حال حاضر مدرس بین المللی دوره های مدیریت ورزشی المپیک هستم.
عضویت در هیئت رئیسه فدراسیون جهانی ووشو، ریاست کمیته انضباطی فدراسیون جهانی، نائب رئیسی کنفدراسیون آسیا، ریاست کمیته پزشکی کنفدراسیون آسیا و ریاست ووشوی غرب آسیا و آسیای میانه از دیگر عناوین دکتر مهدی علی نژاد است. وی درباره بار مسئولیت زیادی که برعهده گرفته و نحوه مدیریت این مسئولیت ها گفت: حدود ۱۷ ساعت در روز کار می کنم و پشتکار و پرکاری از ویژگی های من است. در این میان خانواده تحت شعاع قرار می گیرند و در این ۱۰ سال فرصت کمی برای توجه بیشتر به آنها داشتم.
علی نژاد در ادامه گفت: پدرم از رزمی کاران پیشکسوت است که در دهه ۴۰ کشتی گیر بود و در دهه ۵۰ به ورزش رزمی روی آورد. ما ۵ فرزند بودیم که من به ورزش علاقه زیادی داشتم ولی ۴ خواهر من بصورت جدی به ورزش نپرداختند. پدرم حدود ۵ سال در سازمان تربیت بدنی دارای مسئولیت بود. در سال ۶۱ وارد سازمان تربیت بدنی شد؛ مدتی مدیرکلی دفتر فنی مهندسی، مدیرکلی جهاد تربیت بدنی و معاونت و قائم مقامی سازمان را برعهده گرفت. مشوق من برای ورود به رشته های رزمی پدرم بود و بعدها در مدرسه به تمرین تکواندو پرداختم. سعید آبزن، قهرمان تکواندو، اولین استاد من بود.
پس از سال ۷۵ وارد حوزه ورزش های رزمی در تمام فدراسیون ها شدم. در دو مقطع به همراه تیم ملی ووشوی ایران در مسابقات جهانی و آسیا به عنوان پزشک تیم حضور پیدا کردم و این مقدمه ای برای ورود من به ووشو بود تا در نهایت در سال ۸۶ مسئولیت فدراسیون ووشو را عده دار شدم. من در هر مسئولیتی که از دوران دانش آموزی تا بحال قبول کردم برنامه ریزی داشتم و همیشه کار را جدی گرفتم و با بی حوصلگی از آن نگذشتم. با توکل بخدا از سختی و شکست نترسیدم، باصداقت، پشتکار، مطالعه و فکر زیاد بهترین راه را انتخاب کردم.
برنامه یک فنجان چای داغ چهارشنبه ۲۳ فروردین کاری از گروه علوم ورزشی به تهیه کنندگی عبادالله رضایی و با اجرای منصوریان پخش شد. این برنامه هر روز (بجز جمعه) ساعت ۱۳:۰۵ تقدیم شنوندگان رادیو ورزش می شود.

لینک اصلی مصاحبه